›    Επιστροφές Εμπορευμάτων  

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊον το οποίο αγόρασε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση(δηλαδή να τηρεί όλες τις προϋποθέσεις για να είναι μεταπωλήσιμο). Στην περίπτωση όπου ο πελάτης το έχει παραλάβει μέσω courier ή μεταφορική, θα επιβαρυνθεί με το κόστος αποστολής προς το κατάστημα. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνει δεκτή η επιστροφή.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους

α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Pc-Project σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε

β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του και υπό την προϋπόθεση ότι:

(i) δεν προβλέπεται διαφορετικά από την εγγύηση του παραγωγού, ή του εισαγωγέα και το προϊόν βρίσκεται εντός εγγύησης, οπότε και ισχύουν οι όροι εγγύησης ή

(ii) αν δεν υπάρχει εγγύηση κατά το (βλέπε i παράμετρο ) δεν έχει επέλθει η νόμιμη παραγραφή των δικαιωμάτων του αγοραστή ή

(iii) αν δεν υπάρχει εγγύηση κατά το (βλέπε i παράμετρο) και το ελάττωμα ή η ιδιότητα που λείπει δεν είναι σημαντικά

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • Εφόσον επικοινωνήσετε με το κατάστημα και το επιστρέψετε στο κατάστημα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφετε στο αντίστοιχο παραστατικό.
  • Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

Στη περίπτωση επιστροφής προϊόντος ο πελάτης θα πιστωθεί το ποσό του προϊόντος ή θα του επιστραφεί το ποσό κατόπιν συνενοήσεως με το κατάστημα.

 

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

  •  Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.
  •  Μετά την παραλαβή του προϊόντος,  επικοινωνήστε με το κατάστημα εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

Επικοινωνία

2661042364

sales@pc-project.gr