›  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑΗχεία- Ακουστικά - ΜικρόφωναΗχεία  LOGITECH Speaker Surround Sound Z906  
LOGITECH Speaker Surround Sound Z906
Νέο Προϊόν
LOGITECH Speaker Surround Sound Z906LOGITECH Speaker Surround Sound Z906LOGITECH Speaker Surround Sound Z906LOGITECH Speaker Surround Sound Z906LOGITECH Speaker Surround Sound Z906
LOGITECH Speaker Surround Sound Z906
Kωδικός 002225
Σύγκριση
Αγαπημένο
Δειτε όλα τα προϊόντα της LOGITECH
Διαθεσιμότητα 2-4 Ημέρες
Τιμές με Φ.Π.Α. 24%427,06€
Προσθήκη

Περιγραφή

Το Logitech Surround Sound Z906 είναι ο διάδοχος των πολυβραβευμένων ηχείων Logitech Z-5500 με καταιγιστικό ήχο 5.1 και πιστοποίηση THX. 
Eτοιμαστείτε να ακούσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια όταν παρακολουθείτε ταινίες, παίζετε παιχνίδια ή ακούτε μουσική! Με συνολική ισχύ 500W RMS και πιστοποίηση THX, το Logitech Z906 έχει έρθει για να προσφέρει την απόλυτη κινηματογραφική αίσθηση σε κάθε σπίτι και να γίνει αναπόσπαστο μέρος της οικιακής σας ψυχαγωγίας.

Πραγματικά δυνατός ήχος 500W από ηχεία με πιστοποίηση THX 
Το νέο σετ surround ηχείων διαθέτει εντυπωσιακή ισχύ. Η δύναμη αυτή όμως δεν είναι ανεξέλεγκτη, καθώς το Z906 έχει αποσπάσει την πιστοποίηση THX, κάτι που εγγυάται ότι λαμβάνετε με απόλυτη ακρίβεια το σήμα από την πηγή ήχου. Για τα soundtracks ταινιών με κωδικοποίηση Dolby digital ή DTS, τo Z906 προσφέρει ψηφιακή αποκωδικοποίηση 5.1 καναλιών για μια ολοκληρωμένη και αναλυτική εμπειρία πολυκάναλου ήχου, ανεξάρτητα έντασης και λεπτομέρειας.
Για το εντυπωσιακό σε όγκο και δύναμη μπάσο φροντίζει το subwoofer των 165 Watt με μεγάφωνο στο πλάι και οπή εκτόνωσης, ενώ τα περιφερειακά ηχεία μπορούν να μετατρέψουν ακόμη και τον τυπικό στερεοφωνικό ήχο σε μια πολυκάναλη απόλαυση.

Για κάθε σπίτι και κάθε σύνδεση 
Τα ηχεία Logitech Surround Sound Z906 δεν προσφέρουν μόνο ποιοτικό ήχο, αλλά έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάξουν αμέσως σε κάθε σαλόνι και σύστημα ψυχαγωγίας. Πάνω τους μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα έως και 6 συσκευές ήχου, όπως τηλεόραση, DVD, Blu-Ray player, Xbox 360, PS3, Wii, iPod και βέβαια ένα φορητό υπολογιστή (PC ή Mac). Η κεντρική μονάδα ελέγχου έχει μια ευδιάκριτη οθόνη, τοποθετείται εύκολα πάνω σε άλλες συσκευές και ταιριάζει αισθητικά με το υπόλοιπο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας.

Για την άνεσή σας φροντίζει ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο που έχει τον πλήρη έλεγχο του σετ, ενώ τα περιφερειακά ηχεία μπορεί να στερεωθούν στους τοίχους ώστε να μετατρέψουν οποιοδήποτε χώρο σε οικιακό κινηματογράφο.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

·          Κατασκευαστής : LOGITECH

·          Ισχύς Watt (RMS) : 500

·          Τύπος ηχείων : 5.1

·          Dolby Digital Decoding : Yes

·          Είσοδος ακουστικών : Yes

·          Είσοδος : Analog

·          Επιπρόσθετα : 500 watts (RMS) of power

·          Εγγύηση (μήνες) : 24